BMWT Nieuwsbrieven

BMWT Nieuwsbrieven  

BMWT

Vlietweg 17u
2266 KA Leidschendam
E-mail: bmwt@bmwt.nl
Internet: www.bmwt.nl
Tel.: 070-3010103

Wisseling van de wacht
Wellicht heeft u het al gelezen op de site of in de vakpers, maar dit najaar neem ik afscheid als directeur van de BMWT. Per 1 november a.s. neemt Jan Hommes officieel mijn taak over. Aan ruim 21 jaar BMWT-leven komt dan voor mij een eind.
 
Natuurlijk neem je het besluit om terug te treden niet van de ene op de andere dag. Ik ben de pensioengerechtigde leeftijd gepasseerd en wilde graag het vaandel overdragen op een juist moment. Dit najaar lijkt daarvoor een prima tijdstip: er zijn geen grote vakbeurzen die nog afgehandeld moeten worden en de brancheorganisatie van importeurs en fabrikanten van Bouwmachines, Magazijninrichtingen, Wegenbouwmachines en Transportmaterieel, staat stabiel en stevig gefundeerd.
 
Ik heb er alle vertrouwen in dat drs. J. (Jan) Hommes (1965) een prima opvolger is. Jan heeft na zijn studie Economie gewerkt voor het Ministerie van Economische Zaken als senior beleidsmedewerker. Daarna is hij gaan werken als Verenigingsmanager. Vanaf 1996 heeft hij bij uiteenlopende brancheorganisaties ervaring opgedaan, onder andere bij BRBS Recycling, de branchevereniging Breken en Sorteren. Met al deze ervaring op zak is het bestuurlijke aspect bij hem beslist in goede handen. Jan Hommes is sinds 1 augustus aan boord gekomen bij de BMWT en werkt zich momenteel volop in.
 
Voordat ik tijdens de Algemene Ledenvergadering van de BMWT in november a.s. afscheid neem wil ik u graag wijzen op een boeiend congres als De Dag van het Magazijn, die op 10 oktober a.s. in Zoetermeer zal plaatsvinden. Het jaarlijkse evenement heeft inmiddels een vaste plek gekregen op de logistieke congresagenda en zal ook dit jaar weer beslist de moeite van het bijwonen waard zijn. Wellicht tref ik u daar en kan ik alvast persoonlijk afscheid nemen. Ik wens in elk geval de heer Hommes veel succes in z’n nieuwe functie en de BMWT een al even voortvarende toekomst toe.
 
Anton van Loon